Inschrijven 2021-2022?

Hieronder vindt u de informatie die u nodig heeft voor het inschrijven van uw kind of kinderen. Dit is zeer belangrijk voor de verzekering! Niet ingeschreven = niet verzekerd.
Het inschrijvingsgeld bedraagt 40€ (of minder indien je hiervoor in aanmerking komt: zie hieronder) per lid. Hiervan wordt voor 34€ een verzekering afgesloten die je kind gedurende heel het scoutsjaar en kamp verzekert. Met de rest van dit bedrag worden activiteiten gefinancieerd en materiaal aangekocht.

Hoe schrijf ik mijn zoon/dochter in?

NIEUWE LEDEN:
Nieuwe leden kunnen zich inschrijven via deze link. Via de link dien je zelf een aanvraag in om lid te worden. Wij zullen deze dan bevestigen en dan is het de bedoeling dat je €40 stort op de rekeningnummer BE88 0018 5403 3041, met in de mededeling de voor- en achternaam van het lid.
OUDE LEDEN:
Bij de leden die reeds lid waren gebeurt de inschrijving zoals gewoonlijk via een overschrijving met de juiste informatie in de beschrijving. Gelieve VOOR ELK KIND APART te storten.
Je schrijft het bedrag van 40€ (of minder indien je hiervoor in aanmerking komt: zie hieronder) over naar volgende rekeningnummer met de juiste mededeling:
BE88 0018 5403 3041.
Gelieve bij het overschrijven als mededeling duidelijk de naam, achternaam en tak van het lid te vermelden. (Bijvoorbeeld: Bram Lenaerts – leiding)
Enkel als er gegevens veranderen (zoals adres, telefoonnummer, ...), mogen deze ook vermeld worden.
Mogen we erop aandringen deze overschrijving zo snel mogelijk in orde te brengen. Zo zijn we er zeker van dat we en u geen problemen krijgen met de verzekeringen.

3 kinderen of meer?

Indien u drie kinderen of meer in de scouts heeft zitten, betaalt u vanaf het derde kind slechts 34€, wat gelijk is aan het bedrag voor de verzekering. Gelieve bij de storting ook te vermelden dat het om een derde kind gaat.
(Bijvoorbeeld: Bram Lenaerts – leiding – 3e kind)

Vrijetijdspas/Uitpas

De vrijetijdspas/uitpas werd ontwikkeld door het OCMW en geeft je korting bij een groot aantal culturele, sport- en vrijetijdsactiviteiten. Bij ons krijgt u met deze pas 50% korting op inschrijvings- en kampgeld. (Dit geldt helaas niet voor weekendjes)
Deze pas is echter alleen bedoeld voor mensen die wonen in Turnhout, Beerse, Oud-Turnhout of Vosselaar en werd in de eerste plaats ontwikkeld voor gezinnen die het financieel moeilijker hebben of voor mensen met een verhoogde tegemoetkoming.
Wilt u meer informatie over de voorwaarden, voordelen en de aanvraagprocedure? Ga dan zeker eens langs bij het OCMW of raadpleeg volgende link. Beschikt u over zo een Uitpas dan stort u dus 20€ in plaats van 40€ en vermeld u even in de mededeling het woord ‘uitpas’.
(Bijvoorbeeld: Bram Lenaerts – leiding - uitpas)

Ziekenfonds

Via uw ziekenfonds kan u een bepaald bedrag terugvorderen voor deelname aan sport- en jeugdactiviteiten. Ook de jeugdbeweging valt hieronder. U kan hiervoor een formulier terugvinden op de site van uw ziekenfonds of dit aanvragen. U mag dit formulier aan iemand van de leiding bezorgen zodat wij hier een stempel van onze vereniging op kunnen zetten zodat u de brief in kan dienen.